Продолжува континуираната грижа на Фудбалскиот Клуб Каменица Саса за своите младински категории. После неколкуте турнири и прекрасните резултати, овојпат младинските категории на ФК Каменица Саса се гости на Arsenal Summer Camp во Калитеа, Грција.

   

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *