Во Саботата во Македонска Каменица се одигра мини-турнир за фудбалерчињата од Детската Лига. Иако истиот немаше никакво резултатско значење, нашите фудбалерчиња се покажаа во одлично светло. Еден од нив е и малиот Андреј Атанасовски кој бранеше со стил. Браво за Андреј и посакуваме така да продолжи и во иднина.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *