Вчера беше извршено извлекувањето за ВМФЛ – Исток за сезоната 2019/20.

ФК Каменица Саса натпреварувањето го започнува во Прилеп против екипата на Победа.

Во прилог, целосниот распоред за двата круга од натпреварувањето.

 

raspored-vtora-mfl—istok-2019-2020

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *