Day: September 8, 2019

По повод 8-ми Септември – Денот на независноста,ФК Каменица Саса организираше ноќен турнир во мал фудбал. Настанот започна со интонирање на македонската химна, а продолжи со натпревари во водење топка меѓу чуњеви, жонглирање и мал фудбал. На крај се доделија и благодарниците. Школското зрачеше со позитивна енергија. ФК Каменица Саса упатува огромна благодарност до сите…

Read More
0 September 8, 2019 344 Views