ФК Каменица Саса го одбележа денот на независноста

По повод 8-ми Септември – Денот на независноста,
ФК Каменица Саса организираше ноќен турнир во мал фудбал.

Настанот започна со интонирање на македонската химна, а продолжи со натпревари во водење топка меѓу чуњеви, жонглирање и мал фудбал. На крај се доделија и благодарниците.

Школското зрачеше со позитивна енергија. ФК Каменица Саса упатува огромна благодарност до сите учесници и посетители на настанот!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *