Day: September 10, 2019

По вчерашниот состанок со координаторите на екипите од Источниот регион кои учествуваат во Детската Фудбалска Лига на ФФМ и по извршената ждрепка за првото коло за Генерација У12, У10 и У8, денес нашите млади таленти започнаа со интензивни подготовки за првиот натпревар. Генерација У12 и У10 на ФК Каменица САСА ќе си ги одмерат силите…

Read More
0 September 10, 2019 291 Views