Day: September 11, 2019

Фудбалскиот Клуб Каменица Саса продолжува со традиционалното посветување внимание на своите верни навивачи. Во насока на укажување благодарност до луѓето кои си го носат клубот во срцето, на натпреварот во НЕДЕЛА со екипата на Брегалница од Штип ќе биде подарен дрес на најсреќниот навивач. Секој навивач кој ќе дојде на трибините да го проследи еден…

Read More
0 September 11, 2019 492 Views