Day: September 12, 2019

Младинските категории на ФК Каменица Саса имаат исклучително богат викенд. Домашната публика ќе има можност да им се радува на фудбалерчињата од Детската Лига чии натпревари почнуваат во 10:00 часот во Сабота, за потоа богатиот домашен фудбалски репертоар да продолжи со натпревари на петлињата и помладите петлиња чии напревари започнуваат во 12:00 односно 14:00 часот….

Read More
0 September 12, 2019 374 Views