Day: September 18, 2019

Започнуваат уписите во фудбалската школа за деца на ФК Каменица Саса за генерациите: 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 и 2013. Подетални информации, како и пријавувањето може да го сторите преку следниве контакт телефони: Стојче: 075 391 028 Златко: 078 435 470 Виолета: 078 431 074 Овозможете му на Вашето дете незаборавно детство! ТРЕНИНЗИ, ЕДУКАЦИЈА, ЗДРАВЈЕ,…

Read More
0 September 18, 2019 478 Views