Day: September 22, 2019

И покрај добрата игра, ФК Каменица Саса поразена се враќа од Гевгелија, кадешто вчера во натпреварот со Кожуф загуби со минимални 1:0. ФК Каменица Саса играше добро и имаше 3 полушанси, во првото полувреме на двапати преку Соколовски и еднаш преку Чичевски во вториот дел. Домаќините дојдоа во водство во 64′ минута преку Чурлинов. ФК…

Read More