Нашиот талентиран млад фудбалер Петар Аралампиевски е изберен за најдобар играч на меморијалниот турнир “Горги Стојков-Пивка” во категоријата дечиња родени 2011 година. Одличната игра на нашиот фудбалер кој со 4 голови од кои 2 од пола терен, ги одведе надежите на ФК Каменица Саса во финалето на турнирот кадешто сме поразени од екипата на Мал Ајакс и го освоивме второто место.

Честите Петар, така да продолжиш и во иднина.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *