Day: October 8, 2019

И Македонска Каменица си го има својот Ливерпул и својот Јирген Клоп. Нашите надежи од генерацијата У12 ја продолжија победничката серија. Младите талентирани фудбалери на ФК Каменица Саса ја остварија 4-тата победа во исто толку натпревари. По водство на Златко Милошевски а со головите на Марко Атанасов 3, Стефан Трајков 1, Емануел Тасевски 1, Кристијан…

Read More