Day: October 10, 2019

Фудбалскиот Клуб Каменица Саса денес ќе испрати силна навивачка поддршка за Фудбалската Репрезентација на Македонија која денес игра со репрезентацијата на Словенија. 60-тина фудбалерчиња од младинските категории вечер во 17:15 часот тргнуваат за Скопје за да им дадат поддршка на своите идоли Пандев, Трајковски и секако НАШИОТ ВЛАТКО СТОЈАНОВСКИ. Обезбеден е превоз и карти за…

Read More
0 Uncategorized 642 Views