Day: October 11, 2019

ФК Каменица Саса со жалење ги информира своите навивачи, спортски работници, поранешни и сегашни тренери, поранешни и сегашни фудбалери дека на ден 10.10.2019 година почина спортскиот работник Петруш Стојковски – Пешо, човек кој дел од својот живот му го посвети токму на фудбалскиот клуб Саса. ФК Каменица Саса упатува искрено сочувство до фамилијата на Петруш…

Read More