Day: October 13, 2019

Младинските категории го сочуваа фудбалскиот образ на ФК Каменица Саса. Денес победи во гости на пионерите и помладите пионери а во Петокот реми за нашите петлиња – генерација 2005 во Струмица. Во Петокот, избраниците на Доминик Тенев ремизираа со цврстата екипа на Академија Пандев и ја задржаа лидерската позиција на табелата во Регионалната Југоисточна Лига…

Read More