Day: October 18, 2019

Во Недела, со почеток од 14:30 часот на Стадионот Никола Мантов во Кочани, нашите миленици го играат локалното дерби со екипата на Осогово. Во таборот на “рударите” владее исклучително победничка атмосфера и кратко за официјалната web-страна на клубот ни изјавија дека во Кочани патуваат по победа и ништо помалку. Да им посакаме среќа на нашите…

Read More