Day: October 22, 2019

Викендов талентираните фудбалерчиња на ФК Каменица Саса од генерација У12 кои се натпреваруваат во Детската Лига – Исток под водство на тренерот Златко Милошевски а во координација со тренерите Стојче Милошевски и Виолета Алексовска, го одиграа 6-то редовно коло во лигата и ја забележаа 5-та победа со што ја задржаа лидерската позиција во Детската Лига…

Read More

Трета Лига Пионери – ФК Каменица Саса – ФК Кит Го Пехчево 3:0 Tрета Лига Помлади Пионери – ФК Каменица Саса – ФК Кит Го Пехчево 2:0 Регионална Југоисточна Лига за Петлиња – ФК Каменица Саса – ФК Академија Постолов 5:1 Регионална Југоисточна Лига за Помлади Петлиња – ФК Каменица Саса – ФК Академија Постолов…

Read More
0 726 Views