Day: October 25, 2019

Почитувани љубители на фудбалската игра,Драги навивачи на ФК Каменица Саса и хумани луѓе, На иницијатива на раководството и спортските работници кои се дел од ФК Каменица Саса утрешниот натпревар помеѓу екипите на ФК Каменица Саса и ФК Победа Прилеп, кој се игра на Градскиот Стадион во Македонска Каменица со почеток од 14:30 часот ќе биде…

Read More
0 October 25, 2019 516 Views

Младинските категории продолжуваат со своите натпревари во соодветните лиги во кои се натпреваруваат. Ова е распоредот на натпреварите : Детска лига – Исток Во Виница : Слога 1934 Виница У12 – ФК Каменица Саса У12 Слога 1934 Виница У10 – ФК Каменица Саса У10 Слога 1934 Виница У8 – ФК Каменица Саса У8 Регионална ЈУГОИСТОЧНА…

Read More
0 Uncategorized 503 Views