Младинските категории продолжуваат со своите натпревари во соодветните лиги во кои се натпреваруваат.

Ова е распоредот на натпреварите :

Детска лига – Исток

Во Виница :

Слога 1934 Виница У12 – ФК Каменица Саса У12

Слога 1934 Виница У10 – ФК Каменица Саса У10

Слога 1934 Виница У8 – ФК Каменица Саса У8

Регионална ЈУГОИСТОЧНА лига –

Во Штип :

ФК Мал Ајакс-Вардар – ФК Каменица Саса (петлиња) 27.10.2019 година, Почеток – 15 : 00 часот

ФК Мал Ајакс-Вардар – ФК Каменица Саса ( помлади петлиња) 27.10.2019 година, Почеток – 13 : 30 часот

Трета лига во млади категории –

Во Радовиш :

Помлади пионери –

ФК Плачковица – ФК Каменица Саса 26.10.219 година, Почеток – 10 : 00 часот

Пионери –

ФК Плачковица – ФК Каменица Саса 26.10.219 година, Почеток – 12 : 00 часот

Да им посакаме успех на нашите младински категории !

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *