Со порази од 1:0 во гости и 3:1 дома за помладите пионери и 6:0 во гости и 4:1 дома за пионерите, младинските екипи (пионери и помлади пионери) на ФК Каменица Саса се елиминирани од Купот на Македонија од соодветните екипи на ФК Работнички.

Честитки за нашите момчиња за чесната и коректна игра.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *