Голманот на тимот на ФК Каменица Саса У-14 (“петлиња” – генерација 2005) Лазе Гичев е вистински фудбалски херој овој викенд. Со одбранети неколку 100% шанси за гол, денес Лазе покажа како се бранат боите на Фудбалскиот Клуб Каменица Саса.

Честитки до Лазе Гичев и честитки до целиот тим за прекрасниот натпревар и убавиот фудбал кој го прикажаа денес.

Продолжуваме понатаму, уште помотивирани !

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *