Ова се фудбалерите од младинските категории на ФК Каменица Саса кои сезонава барем еднаш ја затресоа противничката мрежа :

Трета Младинска Лига (Пионери на ФК Каменица Саса) :

Јованов Христијан 2, Филип Димитровски 2, Стаменовски Валери 2, Ѓорѓиевски Давид 1, Стефче Антовски 1, Багевски Иван 1, Гоцевски Синиша 1, Крстевски Александар 1, Мијалче Николовски 1, Андреј Таковски 1.

Трета Младинска Лига (Помлади Пионери на ФК Каменица Саса) :

Стефче Антовски 2, Иван Багевски 2, Петар Арсовски 1, Антонио Гицов 1, Јасмин Стаменковски 1, Стефан Стефановски 1, Стојановски Христијан 1, Темелков Иван 1

Регионална Југоисточна Лига (Петлиња на ФК Каменица Саса) :

Стојановски Христијан 6, Велков Леон 2, Костов Давид 2, Иван Багевски 2, Ангелов Наум 1, Ангелов Валери 1, Михаил Воинов 1, Давид Спасов 1

Регионална Југоисточна Лига (Помлади Петлиња на ФК Каменица Саса) :

Ристе Лазаров 3, Виктор Стојковски 2, Марко Атанасов 1, Михаил Стаменковски 1, Климент Трајков 1.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *