Младинските категории на ФК Каменица Саса ги очекува богат фудбалски викенд. Ова е распоредот на натпреварите :

ДЕТСКА ЛИГА – натпреварите се играат во Сабота во Пехчево со почеток од 10:00 часот

ФК Кит Го У12 – ФК Каменица Саса У12
ФК Кит Го У10 – ФК Каменица Саса У10

РЕГИОНАЛНА ЈУГОИСТОЧНА ЛИГА ЗА ПОМЛАДИ ПЕТЛИЊА – натпреварот се игра во Недела во Штип со почеток од 11:30 часот

ФК Брегалница Штип – ФК Каменица Саса

РЕГИОНАЛНА ЈУГОИСТОЧНА ЛИГА ЗА ПЕТЛИЊА – натпреварот се игра во Недела во Штип со почеток од 13:00 часот

ФК Брегалница Штип – ФК Каменица Саса

ТРЕТА МЛАДИНСКА ЛИГА ЗА ПОМЛАДИ ПИОНЕРИ – натпреварот се игра во Сабота во Македонска Каменица со почеток од 10:00 часот

ФК Каменица Саса – ГФК Тиквеш Кавадарци

ТРЕТА МЛАДИНСКА ЛИГА ЗА ПИОНЕРИ – натпреварот се игра во Сабота во Македонска Каменица со почеток од 11:45 часот

ФК Каменица Саса – ГФК Тиквеш Кавадарци

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *