Day: November 8, 2019

Почитувани, ФК Каменица Саса, упатува искрена честитка до шефот на стручниот штаб на ФК Каменица Саса Мите Митев, фудбалерот на ФК Каменица Саса, Митар Соколовски, како и до сите оние кои денес го слават Св.Димитрија или Митровден. ФК Каменица Саса упатува искрена честитка до сите Вас посакувајќи Ви да Ве пратат многу здравје, среќа и…

Read More