Day: November 9, 2019

Започна фудбалскиот викенд за ФК Каменица Саса. Во натпреварите кои се играа денес претпладне на помошниот фудбалски стадион во Македонска Каменица, ФК Каменица Саса оствари победа и пораз во дуелот со Тивкеш Кавадарци. Богатиот фудбалски викенд го отворија Помладите Пионери на ФК Каменица Саса кои со головите на Јованов Христијан во 3-тата минута и Гоцевски…

Read More