Day: November 10, 2019

Денес на Градскиот Стадион во Македонска Каменица се одигра натпреварот од 12-тото коло од ВМФЛ – Исток помеѓу екипите на ФК Каменица Саса и ФК Беласица Струмица. Тоа беше натпревар кој покажа со каков квалитет располага ФК Беласица од Струмица и пред се можеби овој натпревар барем за гостите покажа дека нивната форма расте од…

Read More