Day: November 12, 2019

И после 8-то коло од Регионалната ЈУГОИСТОЧНА Лига за Петлиња, нашите миленици се во сериозна трка за есенски шампиони. Овојпат, во стил на Англискиот Лестер, избраниците на Доминик Тенев ја демолираа Брегалница Штип во гости со 9:2. Стрелци на головите за високата победа во Штип беа : Спасов Давид 3, Воинов Михаил 1, Ангелов Наум…

Read More