Day: November 14, 2019

Младинските категории на ФК Каменица Саса ги очекува богат фудбалски викенд. Ова е распоредот на натпреварите : РЕГИОНАЛНА ЈУГОИСТОЧНА ЛИГА ЗА ПОМЛАДИ ПЕТЛИЊА – натпреварот се игра во Недела во Македонска Каменица со почеток од 10:00 часот ФК Каменица Саса – ФК Слога 1934 РЕГИОНАЛНА ЈУГОИСТОЧНА ЛИГА ЗА ПЕТЛИЊА – натпреварот се игра во Недела…

Read More