Day: November 16, 2019

Денес нашите надежи ги одиграа двата заостанати натпревари од Детската Лига – Исток. Нашите талентирани фудбалерчиња од Генерации 2007 и 2009 забележаа две победи во дуелите со соодветните екипи на ФК Кит-Го од Пехчево. “Зелената подморница” (ФК Каменица Саса У-12) односно тимот на Златко Милошевски алијас Пeп Гвардиола славеше во Пехчево со 2:1, а додека…

Read More