Во вчерашните натпревари од Трета Младинска Фудбалска Лига на Македонија, нашите помлади пионери и пионери во натпреварите со соодветните екипи на Вардар Неготино забележаа реми и победа.

Тимот на помлади пионери на ФК Каменица Саса и покрај “прокоцка” водство од 2:0 и на крајот мораше да се задоволи со реми 2:2. Помладите пионери ги водеше тренерот Дејан Михаилов.

ФК Каменица Саса – ФК Вардар Неготино 2:2 (2:1)
Стрелци за ФК Каменица Саса : Велков Леон 13′, Тодоров Бојан 5′ a.г

Тимот на пионери на ФК Каменица Саса оствари победа со резултат од 2:0. Пионерите ги водеше тренерот Блажо Николовски.

ФК Каменица Саса – ФК Вардар Неготино 2:0 (1:0)
Стрелци за ФК Каменица Саса : Јованов Христијан 13′, Стаменовски Валери 80′

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *