ФК Каменица Саса го имаше својот најдобар викенд кога се во прашање младинските категории. Овој викенд младинските категории одиграа 8 натпревари и ниту на еден не беа поразени. Со скор од 6 победи и 2 нерешени средби ова е најпобедничкиот викенд за нашите младински категории. Ова се резултатите :

ФК Кит – Го Пехчево У12 – ФК Каменица Саса У12 1:2

ФК Кит – Го Пехчево У10 – ФК Каменица Саса У10 1:3

ФК Каменица Саса У10 – ФК Кочани У10 2:1

ФК Каменица Саса У8 – ФК Кочани У8 4:3

ФК Каменица Саса (помлади петлиња) – ФК Слога 1934 Виница (помлади петлиња) 1:1

ФК Каменица Саса (петлиња) – ФК Беласица (петлиња) 4:2

ФК Каменица Саса (помлади пионери) – ГФК Вардар Неготино (помлади пионери) 2:2

ФК Каменица Саса (пионери) – ГФК Вардар Неготино (пионери) 2:0

Честитки за фудбалерите од сите категории на ФК Каменица Саса, честитки за координаторот на младинските категории на ФК Каменица Саса, Стојче Милошевски и честитки до тренерите Златко Милошевски, Виолета Алексовска, Столе Тошев, Доминик Тенев, Тоде Митев, Блажо Николовски и Дејан Михаилов.

Стојче Милошевски – координатор на младинските категории на ФК Каменица СасаShare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *