Day: November 21, 2019

Младинските категории овој викенд ги играат редовните кола од натпреварувањата во кои се натпреваруваат. Натпреварите се во гости со следниот распоред : ФК Фудбал Старс – ФК Каменица Саса (помлади петлиња) – Горни Подлог, 23.11.2019 година, Почеток : 14:00 часот ФК Кул Здравје – ФК Каменица Саса (помлади пионери) – Скопје, 23.11.2019 година, Почеток :…

Read More