Младинските категории овој викенд ги играат редовните кола од натпреварувањата во кои се натпреваруваат. Натпреварите се во гости со следниот распоред :

ФК Фудбал Старс – ФК Каменица Саса (помлади петлиња) – Горни Подлог, 23.11.2019 година, Почеток : 14:00 часот

ФК Кул Здравје – ФК Каменица Саса (помлади пионери) – Скопје, 23.11.2019 година, Почеток : 12:00 часот

ФК Кул Здравје – ФК Каменица Саса (пионери) – Скопје, 23.11.2019 година, Почеток : 14:00 часот

Шампионскиот тим на Доминик Тенев (петлиња) овој викенд се слободни.

Да им посакаме успешен викенд на нашите надежи !

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *