Младинските категории на ФК Каменица Саса се поразени во сите три натпревари кои ги играа во гости викендов.

Помладите петлиња гостуваа на екипата на ФК Фудбал Старс кадешто се високо поразени, истата судбина ја доживеаја и пионерите кои пак се поразени во Скопје од екипата на Кул Здравје. Со гол пак во последните моменти од натпреварот и со резултат 1:0 се поразени и помладите петлиња со соодветната екипа на Кул Здравје во Скопје.

Да се надеваме на успеси во наредните натпревари.

#МоетоСрцеЕЗеленоЦрно!
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *