Day: November 27, 2019

Драги фудбалски фанатици, Почитувани навивачи на ФК Каменица Саса, 86 часови ги делат фудбалерите на шампионскиот тим на Доминик Тенев од титулата “ЕСЕНСКИ ШАМПИОНИ”. Вo Недела на Градскиот Стадион во Македонска Каменица “петлињата” на ФК Каменица Саса ќе ги вкрстат копјата со екипата на Академија Пандев во борбата за прво место на табелата. ФК Каменица…

Read More