Day: November 29, 2019

Драги навивачи на ФК Каменица Саса, Почитувани фудбалски фанатици, Фудбалскиот Клуб Каменица Саса е горд на своите поранешни фудбалери и секогаш укажува внимание и почит кон истите. “Чудото од момче” Влатко Стојановски e еден од најдобрите фудбалери кои некогаш настапувале за ФК Каменица Саса а во моментот најверојатно е најдобриот македонски фудбалер. Во тоа име…

Read More