Day: December 2, 2019

Фудбалерите на ФК Каменица Саса У14 (петлиња) и официјално се есенски шампиони во Регионалната ЈУГОИСТОЧНА лига за Петлиња во сезоната 2019/20. Предводени од талентираниот млад стратег Доминик Тенев, нашите фудбалерчиња со скор од 7 победи, едно реми и еден пораз и 22 бодови на табелата, се први во својата конкуренција. За радоста да биде уште…

Read More