Day: December 4, 2019

Со апел за еднаквост и инклузија во сите сфери на општественото живееење и со посета на нашите пријателчиња од Дневниот Центар во Македонска Каменица кадешто им беа подарени скромни поклони, Фудбалскиот Клуб Каменица Саса го одбележа 3-ти Декември, Меѓународниот ден на лицата со попреченост. Во насока на еднаквост и општествена инклузија, Фудбалскиот Клуб Каменица Саса…

Read More
0 December 4, 2019 1111 Views