“Сплотени срцa” – Центар за рехабилитација Штип Ве повикува да се приклучите во кампањата за обезбедување финансии за Пилот проектот Рехабилитациски Центар – Штип.

За тоа како да донирате и за повеќе информации на следниве линкови :

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *