Day: December 8, 2019

Во денешните натпревари од последното коло за оваа полусезона од Третата Младинска Лига за Пионери и Помлади Пионери, нашите надежи остварија една победа и еден нерешен резултат. Помлади Пионери на ФК Каменица Саса во дуелот со своите врсници од екипата на Питу Гули, славеа со резултат од 3:1, со головите на Иван Багевски, Димитар Гоцевски…

Read More