Day: December 12, 2019

Драги селектори на Младинските Фудбалски Репрезентации на Македонија, ФК Каменица Саса има огромна почит кон она што го работите и искрено верува во начинот на кој ги водите своите селекции. Но, кога се работи за успесите на Фудбалските Репрезентации на Македонија секоја добронамерна сугестија би можело да биде од полза, нели ? Во таа насока,…

Read More

Заврши есенскиот дел од сезоната 2019/20 за екипите кои се натпреваруваат во ВМФЛ-Исток. Фудбалерите на ФК Каменица Саса оваа полусезона на навивачите им приредија возбудливи натпревари и во најголем од натпреварите одиграа одлично. А почетокот можеби навестуваше една поинаква полусезона, сезона која за жал можеше да наликува на претходната. Но, не беше така иако првиот…

Read More
0 Uncategorized 953 Views