Day: December 13, 2019

Првенствено на twitter, а сега и преку официјалната web-страна на клубот и facebook, ФК Каменица Саса ја започнува кампањата која ќе го носи мотото “Дај гол, засади дрво” и која подразбира засадување на дрво за секој постигнат гол на клубот. Општествената одговорност е едно од главните начела по кои се води клубот и истовремено како…

Read More