Day: December 14, 2019

ФК Каменица Саса денес ја започна еко-акцијата “Дај гол, засади дрво”. Денес, со поддршката на Јавното Комунално Претпријатие Камена Река, членови на управата на клубот во друштво на млади дечиња и фудбалерчиња на ФК Каменица засадија 100 дрва одбележувајќи ги првите 100 голови оваа сезона. Наредните 97 дрвца ќе бидат засадени во месец Јануари. Ова…

Read More