Day: December 17, 2019

ФК Каменица Саса е општествено одговорен клуб, кој од денес за започнува нова иницијатива која се надеваме ќе прерасне во една голема и успешна кампања чиј конечен резултат ќе биде целосна инклузија на лицата со посебни потреби во фудбалот во Македонија. Под мотото “Фудбал за сите.””Сите сме исти.” ФК Каменица Саса ќе анимира фудбалски тимови…

Read More