Day: December 19, 2019

ФК Каменица упатува честитка до своите фудбалери Никола Јовановски, Никола Божинов, Никола Ѕурѕу, до фудбалерчињата од младинските категории на ФК Каменица Саса како и до сите сограѓани кои го носат името на светецот и заштитник на де­цата, мо­реп­лов­ците, де­вој­ките, си­ро­маш­ните, уче­ни­ците, пе­ка­рите, ап­те­ка­рите, тр­гов­ците, пат­ни­ците Свети Николај Чудотворец, посакувајќи им многу здравје, среќа и радости…

Read More