Day: December 25, 2019

ФК Каменица Саса упатува искрени честитки до Ленче Андреевска (ЖФК Каменица Саса) која и заслужено е изберена за најдобар играч во категоријата женски фудбал за сезоната 2018/19 година. Честитки Ленче, па во годината што доаѓа да ја прославите и титулата шампиони во Првата Македонска Женска Лига во Фудбал. Со почит, ФК Каменица Саса

Read More