ФК Каменица Саса упатува искрени честитки до Ленче Андреевска (ЖФК Каменица Саса) која и заслужено е изберена за најдобар играч во категоријата женски фудбал за сезоната 2018/19 година.

Честитки Ленче, па во годината што доаѓа да ја прославите и титулата шампиони во Првата Македонска Женска Лига во Фудбал.

Со почит,

ФК Каменица Саса

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *