Month: January 2020

Младиот и талентиран напаѓач на ФК Каменица Саса, Филип Николовски која одлучи да замине на “фудбалска печалба” во Малта, го имаше својот деби-настап за Фудбалскиот Клуб “Сирени” У-17 во Малтешкото фудбалско првенство. Филип Николовски до пред една година беше фудбалер на младинските категории на ФК Каменица Саса, беше вистински кошмар за противничките голмани и еден…

Read More