Day: January 19, 2020

Почитувани вљубеници во најважната споредна работа на светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, Фудбалскиот Клуб Каменица Саса започна со сериозните припреми кои треба на клубот да му донесат многу нови позитивни резултати. Покрај припремите и тренинзите кои денови клубот ги одржува и двапати дневно, закажани се и повеќе пријателски натпревари. Ова е распоредот на пријателските…

Read More