Почитувани вљубеници во најважната споредна работа на светот,
Драги навивачи на ФК Каменица Саса,

Фудбалскиот Клуб Каменица Саса започна со сериозните припреми кои треба на клубот да му донесат многу нови позитивни резултати. Покрај припремите и тренинзите кои денови клубот ги одржува и двапати дневно, закажани се и повеќе пријателски натпревари.

Ова е распоредот на пријателските натпревари на ФК Каменица Саса до почетокот на пролетниот дел од ВМФЛ-Исток, сезона 2019/20 :

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *